Foto te pllumbavekutat naim kaqanik
kutat naim kaqanik
kuti iprizrenit origjinal
kuti iprizrenit origjinal
kutat e shokit ton naimit kaqanik
kutat e shokit ton naimit kaqanik
kutat e ajetit prizren
kutat e ajetit prizren
bukurosha gjinden te berati
bukurosha gjinden te berati
kta bukurosha gjinden ne gjermani
kta bukurosha gjinden ne gjermani
pllumi origjinal ilirian pronar enver gashi
pllumi origjinal ilirian pronar enver gashi
kta foto te dunekave kan ardhe ne emailin ton te webit..?
kta foto te dunekave kan ardhe ne emailin ton te webit..?
dineka gjinden ne gjermani pronar..?
dineka gjinden ne gjermani pronar..?
<- Zurück  1  2  3  4  5  6  7  8  9 Weiter -> <= Zurück zur Übersicht
..::: Pllumbajtesit dhe pllumbat:::...
 
Mirre se vini argetim te kendshem ju deshiron web tim pllumbatekosoves
 
Myspace Layouts
..::www.pllumbatekosoves.de.tl ::..
 
NJE SPJEGIM I SHKURT
: te gjidha kto rasa qe ikemi permend po kultivohen ne kosov.

po perveqe dunekit edhe gjulive.
kta plluma tjer nuk jan ne libra te botes.jan si raca te pa ngjofshem
..shpicat e pejes ikan shpale si pllumi i bosnjes.,pllumi ilir po permendet se eshte pllum i gjermanis,...
....
 
per gjdo paskjarim edhe pytje lirisht mundeni me kontaktu
edhe ne kto email adresa
djelli@hotmail.de player_o1@hotmail.de
....
 
web meister .RAMA.

 
falminderit miqte dhe shokt per viziten ne ket web 309417 Besucherfalminderes
Diese Webseite wurde kostenlos mit Homepage-Baukasten.de erstellt. Willst du auch eine eigene Webseite?
Gratis anmelden