Foto te pllumbavearlind dhe droperat etije
arlind dhe droperat etije
09062008993.jpg
09062008993.jpg
plumat e valtonit viti 1993
plumat e valtonit viti 1993
tipplera berat bajrami
tipplera berat bajrami
mura.jpg
mura.jpg
normal_616309.jpg
normal_616309.jpg
Pllumbi i Ramushit Shtime-Rashinc
Pllumbi i Ramushit Shtime-Rashinc
24.jpg
24.jpg
dsc02801.jpg
dsc02801.jpg
<- Zurück  1  2  3  4  5  6  7  8  9 Weiter -> <= Zurück zur Übersicht
..::: Pllumbajtesit dhe pllumbat:::...
 
Mirre se vini argetim te kendshem ju deshiron web tim pllumbatekosoves
 
Myspace Layouts
..::www.pllumbatekosoves.de.tl ::..
 
NJE SPJEGIM I SHKURT
: te gjidha kto rasa qe ikemi permend po kultivohen ne kosov.

po perveqe dunekit edhe gjulive.
kta plluma tjer nuk jan ne libra te botes.jan si raca te pa ngjofshem
..shpicat e pejes ikan shpale si pllumi i bosnjes.,pllumi ilir po permendet se eshte pllum i gjermanis,...
....
 
per gjdo paskjarim edhe pytje lirisht mundeni me kontaktu
edhe ne kto email adresa
djelli@hotmail.de player_o1@hotmail.de
....
 
web meister .RAMA.

 
falminderit miqte dhe shokt per viziten ne ket web 309411 Besucherfalminderes
Diese Webseite wurde kostenlos mit Homepage-Baukasten.de erstellt. Willst du auch eine eigene Webseite?
Gratis anmelden