Foto te pllumbavekjo pamje fantastike ilmi vushtri
kjo pamje fantastike ilmi vushtri
dineka ilmi vushtri
dineka ilmi vushtri
sali ferizaj
sali ferizaj
04082008266.jpg
04082008266.jpg
sali ferizaj
sali ferizaj
murat gjakovar gjinden ne prizren te ajeti
murat gjakovar gjinden ne prizren te ajeti
01062008955.jpg
01062008955.jpg
01062008959.jpg
01062008959.jpg
160620081023.jpg
160620081023.jpg

<-Zurück

 1  2  3  4  5  6  7  8  9 Weiter -> <= Zurück zur Übersicht
..::: Pllumbajtesit dhe pllumbat:::...
 
Mirre se vini argetim te kendshem ju deshiron web tim pllumbatekosoves
 
Myspace Layouts
..::www.pllumbatekosoves.de.tl ::..
 
NJE SPJEGIM I SHKURT
: te gjidha kto rasa qe ikemi permend po kultivohen ne kosov.

po perveqe dunekit edhe gjulive.
kta plluma tjer nuk jan ne libra te botes.jan si raca te pa ngjofshem
..shpicat e pejes ikan shpale si pllumi i bosnjes.,pllumi ilir po permendet se eshte pllum i gjermanis,...
....
 
per gjdo paskjarim edhe pytje lirisht mundeni me kontaktu
edhe ne kto email adresa
djelli@hotmail.de player_o1@hotmail.de
....
 
web meister .RAMA.

 
falminderit miqte dhe shokt per viziten ne ket web 324547 Besucherfalminderes
Diese Webseite wurde kostenlos mit Homepage-Baukasten.de erstellt. Willst du auch eine eigene Webseite?
Gratis anmelden